Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Batman’ın Kozluk ilçesinde bir araya gelen bir grup gönüllü eğitimci Sason ilçesinde bulunan Mereto Dağına tırmandı.

        2 bin 983 metre yükseklikteki Mereto Dağına tırmanan eğitimciler zirvede piknik yaparak, etraftaki dağ ve ovaları görüntüledi. 2 saatlik bir tırmanıştan sonra zirveye ulaştıklarını belirten Kozluk Milli Eğitim Şube Müdürü Kemal Altuner, ilk defa çıktıkları Mereto zirvesinin görülmeye değer muhteşem bir yer olduğunu kaydetti. Altuner, “Zirvede müthiş bir deneyim yaşadık. Tüm bölgenin görülebildiği bir yerden çevreyi seyretmek, sürekli karlı olarak uzaktan gördüğümüz bölgemizin en yüksek dağında bulunmak müthiş bir duyguydu. Geziye katılan tüm arkadaşlar çok memnun kaldı” dedi.

        Tırmanışa Milli Eğitim Şube Müdürü Altuner’in yanı sıra okul müdürleri ve öğretmenlerden oluşan 15 kişilik bir ekip katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Batman İlçeleri
        Tüm Batman Haberleri
         Batman

        Batman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa