Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tarım ve Orman Bakanlığının 2016 yılından beri uygulamaya koyduğu ve bu yıl da devam ettirdiği ‘Genç Çiftçi Projesi’ kapsamında Kozluk ilçesinde hayvan dağıtımı programı düzenlendi.

        Kozluk'ta Tarım ve Orman Bakanlığının "Genç Çiftçi Projesi" kapsamında bir program düzenlendi. Düzenlenen programa Kozluk Kaymakamı Osman Bilici, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Bahar Seyfioğlu, hak sahipleri ve vatandaşlar katıldı. Yapılan 585 başvurudan 2 manda, 26 sığır, 10 koyun, 4 arıcılık ve 3 kapama meyve bahçesi projesi olmak üzere toplamda kabul edilen 45 proje ilçede uygulamaya konuldu.

        Programda konuşma yapan Kaymakam Bilici, proje ile 45 aileye yeni istihdam kapısı açıldığını belirterek, “Proje kapsamında hayvan dağıtımları süreç içerisinde devam edecek. Projelerin uygulama sürecinde gerekli bilgilendirme ve denetimler ilçe müdürlüğümüzce yapılacak” dedi.

        Proje kapsamında hayvan sahibi oldukları için çok mutlu olduklarını ifade eden genç çiftçiler, devletin kendilerine sunmuş olduğu bu fırsattan dolayı Kaymakam Bilici'ye ve yetkililere teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Batman İlçeleri
        Tüm Batman Haberleri
         Batman

        Batman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa