Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Batman'ın Sason İlçe Belediyesi 2017 yılında çeşitli nedenlerle yapımı durdurulan ve bozulan yollardaki çalışmalarına hız verdi.

        Yol çalışmalarını yerinde izleyen Belediye Başkanı Cuma Uçar, “2018 yılı içerisinde yarım kalan tüm yollarımız ve bozulan yollarımızdaki çalışmalarımızı tamamlayacağız. Asfalt, kilitli parke taşı döşeme ve beton yol olarak İlçemizde acil ihtiyaç duyulan yerleri tespit ederek vatandaşlarımızın memnuniyeti için çalışmalarımızı hızlı bir şekilde devam ettiriyoruz. İlk etapta yarım kalan yayla tepe mahallemizin yolunu bitireceğiz, ardından da yeni mahalle ve Karşıyaka mahalle yollarını yapacağız. Bu yıl içerisinde yol sorunumuzu çözüp 2019’a sıfır yol sorunu ile girmeyi hedefliyoruz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Batman İlçeleri
        Tüm Batman Haberleri
         Batman

        Batman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa