Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İstanbul’da bulunan hayırsever iş adamı Özcan Halaç, Batman’ın Sason ilçesindeki engelli vatandaşlar için 4’ü akülü olmak üzere 7 adet tekerlekli sandalye ve 2 adet ortopedik hasta yatağı gönderdi.

        İstanbul’da engelli okulları yaptığı belirtilen hayırsever iş adamı Özcan Halaç’ın daha önce de İstanbul Kuyumcu Kent’te Sosyal projeler ve engelli koordinatörlüğü görevinde bulunan Sasonlu Aydın Avşar’ın aracılığı ile Sason’daki engellilere tekerlekli sandalye yardımı yaptığı belirtildi. İş adamının gönderdiği akülü sandalyelerden birine kavuşan doğuştan bedensel engelli olan Adnan Kandemir, hayırsever iş adamının gönderdiği akülü sandalye sayesinde istediği yere gidebildiği için çok mutlu olduğunu belirterek hayırsever iş adamına teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Batman İlçeleri
        Tüm Batman Haberleri
         Batman

        Batman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa