Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Batman kent merkezi Çamlıtepe Mahallesi’nde Devlet Su İşlerine (DSİ) ait sulama kanalına giren 8 ve 9 yaşlarındaki iki çocuktan biri boğuldu diğeri ise kurtarıldı. Boğulan çocuklardan biri doktorların müdahalesi ile yeniden hayata döndürüldü.

        Edinilen bilgilere göre, 8 yaşındaki S.Y. ve 9 yaşındaki S.K. adındaki iki çocuk serinlemek için Çamlıtepe Mahallesi’nde DSİ’ye ait sulama kanalına girdi. Sulama kanalında boğularak kalbi duran S.Y. ismindeki çocuk çevredeki vatandaşların müdahalesiyle sulama kanalından çıkarıldı. 112 acil sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından özel bir hastaneye kaldırılan S.Y. doktorların müdahalesi ile yeniden hayata döndürüldü. Yoğun bakıma alınan S.Y.’nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, S.K.'nın ise durumunun iyi olduğu belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Batman İlçeleri
        Tüm Batman Haberleri
         Batman

        Batman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa