Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Batman'da kaybolan 2 çocuk, Kapadokya'ya gezmeye gitmiş

        Batman'da 4 gün önce okula gideceklerini söyleyip, evden ayrılan ve bir daha haber alınamayan 15 yaşındaki F.A. ile 15 yaşındaki A.K., Kapadokya'da bulundu. İnternette Kapadokya'dan fotoğraflar görüp merak ettiklerini belirten F.A., evden 5 bin 500 lira alarak arkadaşıyla Kapadokya turu yaptığını söyledi.

        REKLAM

        Habertürk Haber Merkezi'nden Bulut Kutlu'nun aktardığı bilgilere göre, İpragaz Mahallesi'nde yaşayan ortaokul öğrencisi F.A. ve A.K., 7 Mayıs Pazartesi günü okula gideceklerini söyleyerek, evlerinden ayrıldı ancak bir daha dönmedi. Okula da gitmedikleri belirlenen çocuklardan haber alamayan aileleri durumu polise bildirdi. Batman Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kayıp çocukların bulunması için çalışma başlattı. Yürütülen çalışmalar sonucu iki çocuk Kapadokya bölgesinde bulundu. Polis ekiplerinin bilgi vermesi üzerine Nevşehir'e giden aileler, çocuklarını alıp Batman'a döndü.

        A.K. "Çok merak ettiğimiz Kapadokya'yı gezmek görmek içinF.A.'laanlaştık. Merakımızı gidermek için evden kaçtık. Ailemizi üzdüğümüz için üzgünüz" dedi. İnternette Kapadokya'dan fotoğraflar görüp merak ettiklerini belirten F.A., evden 5 bin 500 lira alarak arkadaşıyla Kapadokya turu yaptığını söyledi.

        Oğluna kavuşmanın mutluluğunu yaşadığını dile getiren baba S.A. "Çok mutluyum, paranın önemi yok. Bir maceraya girdiler. 7 çocuğum var. Sağ salim eve geldiği için mevlit vereceğim" dedi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa