Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BARTIN'da, 400 yataklı hastanenin temel kazısı sırasında meydana gelen göçükte, çalışma yapılan iş makinesi ile kamyon, toprak ve kaya parçalarının altında kaldı. Kepçe operatörü Erkan Cumhur (38) yaralı kurtarılırken, kamyon şoförü Hayati Erdoğan'ın (40) cesedine ulaşıldı.

        Olay, saat 09.30 sıralarında, Şiremir Çavuş Mahallesi'nde meydana geldi. 400 yataklı devlet hastanesinin temel kazısı sırasında göçük meydana geldi. Tonlarca toprak ve kaya parçası, temele aktı. Bu sırada temelde bulunan kamyonla, kamyona toprak dolduran kepçe göçük altında kaldı. Olayın ardından bölgeye İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), 112 Acil ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler, kepçe operatörü Erkan Cumhur ile kamyon şoförü Hayati Erdoğan'a ulaşabilmek için zamana karşı hummalı bir çalışma başlattı. Kısa sürede ulaşılan kepçe operatörü Erkan Cumhur, yaralı olarak kurtarıldı. Cumhur, hazır bekleyen ambulansla Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. 

        5 metrelik toprağın altında kalan kamyona ulaşmak için başka bir iş makinesi bölgeye çağırıldı. Yaklaşık 1 saatlik çalışmayla Hayati Erdoğan´a da ulaşıldı. Yapılan kontrollerde Erdoğan'ın yaşamını yitirdiği saptandı. 

        Acı haberi alan Erdoğan'ın mesai arkadaşları, gözyaşlarına boğuldu. Hayati Erdoğan'ın cenazesi, yapılan nicelemenin ardından morga kaldırıldı. Yaklaşık 5 ay önce işe başlayan kamyon şoförü Hayati Erdoğan'ın, 20 gün önce 3'üncü çocuğunun dünyaya geldiği belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bartın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bartın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bartın İlçeleri
        Tüm Bartın Haberleri
         Bartın

        Bartın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa