Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bartın’da 400 yataklı devlet hastanesinin inşaatı sırasında meydana gelen toprak kaymasında inşaatta çalışan iki kişi, bir kamyon ve bir kepçe toprağın altında kaldı. Ekiplerin kurtarma çalışmaları sürüyor.

        Edinilen bilgiye göre olay sabah saatlerinde meydana geldi. Şiremirçavuş Mahallesi’nde Sağlık Bakanlığı’na ait 400 yatak kapasiteli Bartın Devlet Hastanesi inşaatında toprak kayması meydana geldi.

        Bulunduğu yerden kopan toprak parçaları inşaatta çalışan Hayati Erdoğan’ın (40) kullandığı kamyon ile kepçe operatörü Erkan Cumhur’un (38) kullandığı iş makinesini adeta yuttu. İhbar üzerine harekete geçen AFAD, UMKE, 112 ve Bartın İtfaiyesi ekipleri bölgede arama kurtarma çalışmalarına başladı. Bartın Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler de bölgede geniş çaplı güvenlik önlemi aldı.

        İş makinesi operatörü Erkan Cumhur ekiplerin çalışmasının ardından ağır yaralı olarak Bartın Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kamyon şoförü Hayati Erdoğan’ı kurtarma çalışmaları sürüyor.

        Temeli geçen Haziran ayında atılmıştı

        Geçen Haziran ayında temeli dönemin Sağlık Bakanı Ahmet Demircan tarafından atılan hastane, 127 dönümlük arsa üzerinde, 10.253 metrekare oturum alanına, 94.252 metrekare kapalı alana sahip olacak. Hastanenin 12 katlı olarak inşa edilecek, açık ve kapalı otoparkları ve diğer sosyal tesisleri ile birlikte 3 yılda tamamlanması bekleniyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bartın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bartın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bartın İlçeleri
        Tüm Bartın Haberleri
         Bartın

        Bartın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa