Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bartın Belediyesi tarafından her yıl düzlenen Halk Dansları Topluluğu Halk Oyunları Kurs kayıtları başladı.

        Bartın Belediyesi bünyesinde ücretsiz olarak verilecek halk oyunları kurslarının kayıtları başladı. 12 Ekim 2018 tarihine kadar kayıtların devam edeceği kurslarda Büyükler Potpori, Artvin, Bartın Kız Erkek, Kuzey Kafkas, Roman, Gençler Çiftetelli, Minikler Ankara Yöresi, Yeni Katılanlar Potpori, Altın Kızlar ( Hobi Sanat Grubu ) Kayseri Yöresi ve Gümüş Kızlar ( Hobi Sanat Grubu ) Kastamonu ( Sarı Yazma ) yöresel halk oyunlarının eğitimleri verilecek. Kurslara katılmak isteyen vatandaşların Turgut Işık Caddesi No:12 Bartın adresinde bulunan Bartın Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’ne müracaat etmesi gerekiyor.

        Konu ile ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Kültürel ve sanatsal faaliyetlerin tıpkı alt yapı ve üst yapı çalışmaları gibi önemli ihtiyaçlar olduğu bilinciyle hareket ederek bu hizmetleri de halka en güzel şekilde verdiklerini belirterek, “Bartın Belediyesi olarak Kültür ve Sanat Merkezi bünyesinde, Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği Koroları, Şehir Tiyatrosu, Halk Dansları Topluluğu, Belediye Bandosu ve Mehter Takımı, çocuklara yönelik ritim, müzik, enstrüman ve ebru kursları, genç ve yetişkinlere yönelik StepAerobik Kursu, Resim Kursu, İngilizce ve Almanca dilleri eğitim kursları gibi çok sayıda kurs ve bu kurslarla bütünleşen etkinliklerle halkımıza kültürel ve sanatsal anlamda da ihtiyaç duyduğu tüm hizmetleri vermeye çalışıyoruz. 2017 yılında düzenlemiş olduğumuz kurs ve sportif faaliyetlerimizden 2500 vatandaşımız yararlandı. Bu sayıyı daha yukarılara çıkarmak istiyoruz. Kültürel ve sanatsal çalışmalarımızla da halkımızın ihtiyaçlarını karşılamanın mutluluğunu yaşıyor çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz“ dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bartın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bartın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bartın İlçeleri
        Tüm Bartın Haberleri
         Bartın

        Bartın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa