Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler yeni yerleşim alanlarının yol ve kaldırım ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.

        Orduyeri Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi Çağlayan Mevkii’nde başlatılan çalışmalarla ilgili açıklamada bulunan Başkan Cemal Akın, Belediye olarak mahallelerde ihtiyaç duyulan her noktaya hizmet götürdüklerini belirterek yeni yerleşim alanlarının ihtiyaçlarını da bu kapsamda hızla karşıladıklarını söyledi.

        Akın açıklamasında “Belediye olarak mahallelerimizin alt yapı üst yapı ve çevre düzeni gibi ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyoruz. Bu kapsamda Orduyeri Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi Çağlayan Mevkii’nde ki yeni yerleşim alanlarının kaldırımlarını düzenlemeye başladık. Yaklaşık 50 metre uzunluğunda olacak kaldırımlar engelli vatandaşlarımızın da kullanıma uygun şekilde düzenlenecek. Çalışmalarımızı kısa zaman içinde tamamlayarak vatandaşlarımıza ulaşım kolaylığı sağlayacağız” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bartın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bartın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bartın İlçeleri
        Tüm Bartın Haberleri
         Bartın

        Bartın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa