Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, MHP Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, Merkez İlçe Başkanı Murat Demir ve Kadın Kolları İl Başkanı Nuran Akmaz Devlet Bahçeli ile görüştü.

        Ziyaret esnasında Bartın Belediyesi’nin devam eden projeleri hakkında MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye bilgiler veren Başkan Akın, Bartın’ın gelişerek değişimi için var güçleriyle çalıştıklarını, milliyetçi ve üretken belediyecilik anlayışıyla Bartın’da her vatandaşa hürmet göstererek, kucaklayıcı olmaya devam ettiklerini söyledi. Ziyaret sonrası açıklamada bulunan Belediye Başkanı Cemal Akın, MHP Genel Merkezini ziyaret ettik ve burada da genel başkanımıza Bartın’daki çalışmalarımızı hakkında bilgiler verdik. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Bey de, çalışmalarımızda başarılar dileyerek tüm hemşehrilerimize selamlarını iletti” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bartın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bartın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bartın İlçeleri
        Tüm Bartın Haberleri
         Bartın

        Bartın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa