Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bartın Belediyesi vatandaşlardan gelen talepler üzerine mahallelere semt pazarları yapmaya devam ediyor.

        Bartın Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri tarafından bir süre önce yapım çalışmalarına başlanan Karaçay Mahallesi semt pazarında sona gelindi.

        Konu ile ilgili açıklamada bulunan Cemal Akın, “Semt pazarları projemizi bir bir hayata geçiriyoruz. Daha önce Hendekyanı Caddesi, Kaynarca Caddesi, Cumhuriyet Yaşam Merkezi, Kavaklı Caddesi, Hürriyet Mahallesi’ne yaptığımız semt pazarlarına bir yenisini ekliyoruz. Karaçay Mahallesi sakinlerinden gelen talepler üzerine Karaçay Piknik Alanı girişinde yapmış olduğumuz semt pazarımızın çalışmaları tamamlanmak üzere. Kısa bir süre içinde çalışmalarımızı tamamlayarak bu çalışmamızı halkımızın hizmetine sunacağız. İhtiyaç bulunan noktalarda semt pazarları yapmaya devam edeceğiz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bartın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bartın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bartın İlçeleri
        Tüm Bartın Haberleri
         Bartın

        Bartın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa