Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bartın Belediyesi tarafından geçtiğimiz hafta yenileme çalışmaları başlatılan Bülent Ecevit Bulvarı’nın son rötuşları atılıyor.

        Kemerköprü Mahallesi Bülent Ecevit Bulvarı’nda tamamlanan alt yapı çalışmalarının ardından Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ın talimatı ile başlatılan üst yapı yenileme çalışmalarında sona gelindi. Karo taş ile çift taraflı olarak engelli vatandaşlarımıza uygun şekilde yapılan 8 bin 500 metrekare kaldırım ile birlikte, 7 bin 200 metrekare sıcak asfalt yol işi tamamlandı. Yaya ve araç trafiği güvenliği için şerit çizgileri ve yaya geçidi çizgilerinin çizim işi ile ahşap saksıların montaj işlemleri ise devam ediyor. Bartın Belediyesi marangozhanesinde yapılan, bulvar boyunca yol kenarlarını süsleyecek olan 80 adet ahşap saksıda Tijli Alev Ağacı, Altuni Topmazı Bitkisi ve Mevsimlik Kadife Çiçeği yer alacak. Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın, “Ekiplerimizin gayretli çalışması sonucunda kısa sürede Bülent Ecevit Bulvarı çalışmamızı tamamlama aşamasına geldik. Güzel Şehrimiz hep en iyisini hak ettiği için yapabildiğimizin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Halkımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bartın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bartın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bartın İlçeleri
        Tüm Bartın Haberleri
         Bartın

        Bartın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa