Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bartın’da günübirlik evlere yönelik yapılan baskında PKK terör örgütü üyesi ile uyuşturucu ticareti ve hırsızlık suçundan aranan 2 kişi gözaltına alındı.

        Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından il genelinde günübirlik kiralık evlere yönelik baskın yapıldı. 30 personelin katılımıyla 73 adet eve yapılan baskınlarda kayıtsız olarak faaliyet gösterdikleri belirlenen 5 eve 59 bin 425 TL İdari para cezası kesilirken, evlerde kaldıkları belirlenen 143 şahısta sorguya alındı. Şahıslar arasında 2 kişinin arama kaydının olduğu tespit edildi. Arama kaydı olan şahısların birinin Uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama suçundan, PKK terör örgütü üyesi olduğu da tespit edilen diğer şahsın da hırsızlık suçundan arandığı belirtildi. Yakalanan M.K ve S.K isimli şahıslar haklarında verilen tutuklama kararları nedeniyle Bartın Kapalı Cezaevine teslim edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bartın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bartın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bartın İlçeleri
        Tüm Bartın Haberleri
         Bartın

        Bartın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa