Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BARTIN'ın Ulus ilçesine bağlı Çavuş köyündeki evinden 7 gün önce çıkan Zekeriya Özen (62) kayboldu. AFAD ekipleri bölgeye 15 kilometre uzaklıktaki Kirazlı Köprü barajında bot ile arama yaptı.

        Ulus Çavuş köyünde oturan emekli, 2 çocuk babası Zekeriya Özen, 7 gün önce evden çıktıktan sonra bir daha haber alınamadı. Ailesi durumu jandarmaya bildirdi. İlk olarak İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri, köylüler ve jandarmanın iz takip köpeği ile köy çevresindeki ormanlık alanda arama yapıldı. Bugün ise AFAD ekipleri köye 15 kilometre uzaklıkta bulunan Kirazlı Köprü barajında arama yaptı. Demir çubukları da kullanan ekipler botlarla arama yapmasına rağmen bir sonuca ulaşamadı. Arama çalışmalarının devam edeceği bildirildi.

          

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bartın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bartın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bartın İlçeleri
        Tüm Bartın Haberleri
         Bartın

        Bartın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa