Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İspanya ''Barcelona ve Espanyol'un bulunmadığı bir La Liga olasılığı görüyorum'' - Futbol Haberleri

        Tebas'tan Barcelona ve Espanyol için bir açıklama daha geldi...

        İspanya Profesyonel Futbol Ligi (La Liga) Başkanı Javier Tebas, Katalonya'nın tek taraflı bağımsızlığını ilan etmesi durumunda Katalan kulüpleriyle görüşeceğini ve bağımsızlığı tanıyan takımları ligin dışında bırakacaklarını söyledi.

        ''BARCELONA VE ESPANYOL'SUZ BİR LA LIGA...''

        Villarreal'de katıldığı bir konferansta açıklamalarda bulunan Tebas, ''Maalesef ki Barcelona ve Espanyol takımlarının bulunmadığı bir La Liga olasılığı var. Eğer böyle bir şey olursa La Liga tekrar elde edilmesi zor bir şekilde değerini kaybeder.'' dedi.

        ''EĞER BAĞIMSIZLIĞI KABUL EDERLERSE...''

        Bu durumda kulüplerin ve Katalan Futbol Federasyonu'nun takınacağını tavrın kritik olduğunu söyleyen Tebas, ''Katalonya tek taraflı bağımsızlığını ilan ederse kulüpleri acil olarak toplantıya çağıracağım. Bağımsızlığı destekleyen her kulüp La Liga dışında kalacak. Bizim görevimiz herkesi dinlemek fakat yönetmeliğin şartlarını da yerine getirmek zorundayız.'' ifadelerini kullandı.

        REKLAM

        Katalan takımlarından Barcelona, Espanyol ve Girona La Liga'da, Reus, Gimnastic de Tarragona ve Barcelona B ise 2. ligde mücadelesine devam ediyor.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa