Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Balıkesir ziyareti kapsamında Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu’yu ziyaret etti. Ziyarette Selin Yıldız isimli vatandaş, Bakan Kurum ve beraberindeki milletvekillerine mavi boncuk taktı.

        Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a ilçe hakkında bilgi veren Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu, ilçedeki yatırımlar hakkında açıklamalarda bulundu. Avcu’yu belediyede ziyaret eden Bakan Murat Kurum’a Bigadiçli AK Parti hayranı Selin Yıldız isimli vatandaş, kendi elleriyle hazırladığı mavi boncuk taktı. Bigadiçli Selin Yıldız AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan hayranı olduğunu belirterek Bakan Kurum’un yanında Vali Ersin Yazıcı ile AK Parti İl Başkanı Ahmet Sağlam ve Balıkesir milletvekillerine de mavi boncuk hediye etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa