Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yücel Yılmaz, büyük bir coşku ile şehir girişinde karşılandı. Konvoyla şehir girişindeki polis kontrol noktasındaki görevli emniyet mensuplarına gül vererek konteyner ricalarına karşılıksız kalmayan Yücel Yılmaz “Seçimleri hayırlısı ile bitirelim işlem tamam” dedi.

        AK Parti Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yücel Yılmaz, Ankara dönüşünde kalabalık bir grup tarafından Değirmen Boğazı mevkisinde karşılandı. Yılmaz’ı karşılamaya gelen yüzlerce araç konvoy eşliğinde şehre giriş yaptı. Yılmaz, Balıkesir girişindeki polis kontrol noktasındaki görevli emniyet mensuplarına otobüsten inerek gül vererek görevlerinde başarılar diledi. Ayrıca emniyet mensuplarının konteyner ricasına karşılıksız kalmayan Yücel Yılmaz “Seçimleri hayırlısı ile bitirelim, işlem tamam” dedi.

        Yılmaz İHA’ya yaptığı ilk açıklamada, “Cumhurbaşkanımızın gurup toplantısında açıkladığı 20 ilin içerisinde Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak benim ismimi söyledikten sonra şehre ilk gelişimiz. İl başkanımız, milletvekillerimiz dava arkadaşlarımız, Balıkesir’de taş üzerine taş koyan gençler hepimiz beraber şehre giriş yapıyoruz. Hep birlikte bu seçimden de güçlü bir şekilde çıkmak için startı vereceğiz. Hep birlikte arkadaşlarımızla birlikte cuma namazı kılacağız” dedi.

        Büyükşehir Başkan adayı Yücel Yılmaz, şehir turunun ardından cuma namazını Zağnos Paşa Camii'nde kıldıktan sonra halka hitaben bir konuşma gerçekleştirecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa