Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, Şırnak'ta vatani görevini yaparken yaralanan askeri hastanede ziyaret etti.

        Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, Şırnak'da vatani görevini yaptığı esnada yaralanarak Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisi’nde tedavisi devam etmekte olan Kepsut Yeşildağ mahallesi nüfusuna kayıtlı Kamil Kaldemir’i ziyaret etti. Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul’un ziyaretinden oldukça mutlu olan Kamil Kaldemir “Kepsut Belediye Başkanımız İsmail Cankul beni Ankara’da ziyaret etmesinden çok mutlu oldum. İlçemizin işlerini takip etmek için yoğun bir programı olmasına rağmen beni ziyaret edip hemşehrilerimin, Kepsut'un ve Balıkesirlilerin selamını iletmesi beni çok duygulandırdı. Mutluluğumu nasıl tarif edeceğimi bilemiyorum” dedi.

        Başkan Cankul ziyaret esnasında “Vefalı Yurdumuz Kepsut vatan millet sevdasının hiçbir zaman sönmediği sönmeyeceği bir memlekettir. Tarihimizin her döneminde bu memleket bu millet için canını vermiş şehitlik mertebesine ermiş ve yine Kamil kardeşimiz gibi gaziler vermiş bir memlekettir. Kendisine Vefalı Yurt Kepsut’un ve Kuvayi Milliye Şehri Balıkesir’in selamını getirdim” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa