Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Öğretmenler Gününde düzenlenen programda başarılı bir performans sergileyen Altıeylül 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerine Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız teşekkür ziyareti yaptı.

        Öğretmenler günü törenlerinde başarılı bir performans gösteren 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi idareci ve öğretmenlerini kutlayarak, teşekkür belgesi takdim etti.

        Ziyaret sırasında öğretmen ve öğrenciler hitap eden Müdür Yıldız, “Şüphesiz marifet iltifata tabidir. Türk dili ve edebiyatı öğretmeni olarak birçok programda görev almış biri olarak bu tarz programların aylarca süren bir emek ve alın teri karşılığında ortaya çıktığını çok iyi biliyorum. Bugünkü bu program da hiç şüphesiz aylarca süren bir emeğin, alın terinin ürünü. Birçok öğretmen arkadaşımın ve siz değerli öğrencilerimizin fedakarlıkları ile ortaya çıkan bu güzel program için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

        Teşekkür ziyareti başarılı öğrenci ve idarecilere teşekkür belgesi verilmesi ile sona erdi. 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi ziyaretine Altıeylül Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çelik, Milli Eğitim Müdür yardımcısı Özcan Özen ve Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Mustafa Güleç katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa