Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Rize'de düzenlenen Türkiye Karate Şampiyonusu'nda şampiyon olan Betül Yörük, Müdür Arıcıoğlu'nu ziyaret etti.

        Türkiye Karate Federasyonu tarafından Rize'de düzenlenen Ümit, Genç ve U21 Yaş Altı Türkiye Karate Şampiyonasında 68 Kilo Kumite Kadın kategorisinde 1. Olan Milli Sporcu Betül Yörük ve Antrenörü Ertan Tunç ile birlikte Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu’nu makamında ziyaret etti.

        İl Müdürü Arıcıoğlu, spora ve sporcuya her zaman destek olacaklarının altını çizerek, U21 Karate Şampiyonu Betül Yörük’ü başarısından dolayı tebrik etti.

        Hedefleri arasında dünya şampiyonasına gitmek olduğunu söyleyen Milli Sporcu Betül Yörük, “Balıkesir’i en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Spora ve sporcuya desteğini hiçbir zaman esirgemeyen İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu’na da çok teşekkür ediyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa