Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - BALIKESİR'in Bandırma ilçesinde Hasan İnanır'ın (41) kullandığı at arabası, kavşaktan dönmek üzere fren yapıp yavaşlayan polis otosuna arkadan çarptı.

        Kaza, Sanayi Bölgesi girişinde bulunan kavşakta meydana geldi. Hasan İnanır, öndeki polis otosunun dönüş yaparken yavaşladığını fark etmeyip dizginleri çekmeyince, kaza meydana geldi. At, bir anda polis aracına göğsüyle çarparak yere yığıldı. At hafif yaralanırken, aracın tampon ve bagaj bölgesinde hasar oluştu. Yaralı at, zabıta ekiplerine teslim edildi.

        At arabasının trafiğe çıkışının yasak olması nedeniyle Bandırma Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Hasan İnanır hakkında 'Kabahatler Kanunu'na göre işlem yaptıktan sonra, atı sahibine geri verdi. İnanır´ın, Manyas´ta hurdacılık yaptığı ve Bandırma´da da işi nedeniyle bulunduğu öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa