Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        20182019 Akademik yılında yüksekokul ve meslek yüksekokullarda eğitimöğretim hizmetlerinin güvenli bir ortamda sürdürülebilmesi için alınacak güvenlik tedbirlerini ve yapılacak planlamaları görüşmek üzere Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı başkanlığında Yükseköğretim Güvenlik Toplantısı yapıldı.

        Toplantıda, Balıkesir Üniversitesi Edremit Meslek Yüksekokulu, Altınoluk Meslek Yüksekokulu ve Sivil Havacılık Yüksekokulunda öğrenimlerine devam eden öğrencilerin öğrenimlerini güven ve huzur ortamı içerisinde tamamlamalarını sağlamak amacıyla alınan genel güvenlik tedbirleri görüşülerek, mevcut çalışmalar ile öğrencilerin ulaşım ve güvenlik sorunları ele alınarak değerlendirmeler gerçekleşti.

        Toplantıda olumsuz durumların önlenmesi açısından tüm ilgili kurumların koordinasyon içerisinde çalışarak yüksekokul bölgelerinde öğrencilerle ilgili gerekli tedbirlerin alınmasını isteyen Kaymakam Sırmalı "Yüksekokullarımız ve çevresinde meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı gerekli güvenlik tedbirleri alınarak gençlerimizin 20182019 eğitim döneminde huzur içinde öğrenimlerine devam etmeleri sağlanacaktır. Bu noktada tüm kurumlarımızla koordinasyon içerisinde çalışılacaktır” dedi.

        Toplantıya Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, Edremit Belediye Başkan V. Coşkun Taşkın, Edremit Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Raif Sakin, Altınoluk Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Selami Selvi, İlçe Emniyet Müdürü Zafer Sönmez, İlçe Jandarma Komutanı Özkan Kavak katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa