Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Burhaniye ilçesinde, Kültür ve Sanat Derneği Türk Sanat Müziği Korosu sezon çalışmalarına başladı. Dernek merkezinde çalışmalarına başlayan 40 kişilik ekibin, yılbaşında konser vereceği açıklandı.

        Türk Sanat Müziği Korosu, haziran ayında başladığı tatili bitirirken, sezon çalışmalarına başladı. İyi bir tatil yaptıklarını anlatan Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Ali Özcan, haftanın iki günü çalışma yapılacağını söyledi. Yılbaşında konser vermeyi planladıklarını anlatan Ali Özcan, “Derneğimiz 25 yılını doldurdu. Bu güne kadar 200’ün üzerinde konser verdik. Yeni konserlere hazırlanacağız. Önümüzdeki konser tarihini de bu gün kararlaştıracağız. Koromuza destek olan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bütün müzikseverleri konserlerimize bekliyoruz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa