Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde; geçtiğimiz hafta başlayan 20182019 Eğitim ve Öğretim Yılı’na resmi bir açılış töreni düzenlendi.

        Ayvalık’ın Cunda Adası’ndaki Nuri Zarplı Ortaokulu’nda gerçekleşen törende; Ayvalık Kaymakamı Gökhan Görgülüaslan, Garnizon Komutanı Fevzi Koyuncu, Belediye Başkan Yardımcısı Gökay Bacan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır, İlçe Emniyet Müdürü Turgut Coşkun, İlçe Jandarma Komutanı Özay Dörttepe, Sahip Güvenlik TCSG 8 Bot Komutanı Yunus Özcan, gaziler, veliler ve öğrenciler hazır bulundu.

        Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın bir ağızdan seslendirilmesiyle başlayan törende, günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı Okul Müdürü Mithat Ergün yaptı.

        Öğrencilerin şiir okuyup, konuşmalar yaptıkları törene; SebahatCihan Şişman Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri de müzik dinletileriyle renk kattı. Ayvalık Halk Eğitimi Merkezi bünyesindeki halk oyunları grubunun hazırladığı gösterimlerinin ardından, okula yeni başlayan öğrencilere; Kaymakam Görgülüaslan öncülüğündeki protokol üyeleri tarafından çiçekler verildi. Tören; Kaymakam Gökhan Görgülüaslan’ın öncülüğündeki protokolün okul öğrencileri tarafından hazırlanan seramik ve TWİN bilim sergisini izlemesiyle sona erdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa