Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balıkesir’in Dursunbey ilçesinde Gaziler Günü törenle kutlandı.

        Gaziler Günü töreni Şehitler Anıtı önünde yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program Şehitler Anıtı’na Kaymakamlık, Garnizon, Belediye ve Gaziler Derneği çelenklerinin sunulması ile devam etti. Törenlere Dursunbey Kaymakamı Emrullah Temizkan, Belediye Başkan Vekili Akif Kandemir, İlçe Garnizon Komutan vekili Orhan Karaaslan, Muharip Gaziler Derneği Dursunbey Şubesi Başkanı Ramazan Dur, AK Parti İlçe Başkanı Üzeyir Sali, çeşitli kurum ve kuruluşlardan yetkililer, Dursunbey’deki tüm şehit aileleri ile gaziler katıldı.

        Kısa ve sade bir şekilde devam eden törende günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Garnizon Komutan vekili Orhan Karaaslan veMuharip Gaziler Derneği Başkanı Ramazan Dur yaptı. Okunan şiirlerin ardından tören son bulurken, protokol törenin ardından Gaziler Derneğini ziyaret etti. Programların ardından Dursunbey Kaymakamlığının gaziler onuruna verdiği yemeğe geçildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa