Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde; Kırcalar kırsal mahallesinde zeytinlik alanda çıkan yangında yaklaşık 4 dekarlık alandaki zeytin ağaçları zarar gördü.

        Alınan bilgiye göre; saat 10.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir sebeple Kırcalar Kırsal Mahallesi’nin Kırtepe mevkiinde zeytin ağaçlarının bulunduğu alanda yangın çıktı.

        Şiddetli poyrazın etkisiyle hızla büyüyen yangına, Edremit Orman İşletme Müdürlüğü’ne bağlı Ayvalık Orman Bölge Şefliği ile Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Ayvalık İtfaiye Grup Amirliği bünyesindeki ekipler 5 arasöz ve 4 su tankeri ile müdahale etti.

        Yaklaşık 2 saat süren yangına müdahale sırasında Kırcalar Mahallesi sakinleri de ekiplere yardım etti.

        Yapılan hummalı müdahalelerin ardından zeytinlik alandaki yangın kontrol altına alındı.

        Zeytinlik sahibi Ahmet Çobanoğlu, çıkan orman yangında ilk belirlemelere göre; yaklaşık 100 zeytin ağacının küle döndüğünü söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa