Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Burhaniye ilçesinde, Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal, 20182019 EğitimÖğretim yılının başlaması dolayısıyla Faruk Kızıklı İlkokulu’na ziyarette bulundu. Başkan Yardımcısı Cemil Bahadır ile birlikte yeni eğitimöğretim yılının heyecanını yaşayan öğrencilerle bir araya gelen Başkan Uysal, ilçede eğitim veren tüm okullarda görev yapan öğretmen ve idareciler ile öğrenim gören öğrencilerin yeni eğitimöğretim yıllını kutladı. Burhaniye’deki tüm okulların ilk gününde, Başkan Uysal adına çikolata dağıtıldı.

        20182019 EğitimÖğretim yılının başlaması vesilesiyle Faruk Kızıklı İlkokulu’nu ziyaret eden Belediye Başkanı Necdet Uysal’ı Okul Müdürü Hızır Gündoğmuş karşıladı. Başkan Yardımcısı Cemil Bahadır ile birlikte gerçekleştirdikleri ziyarette, önce Öğretmenler Odası’nda öğretmenlerle bir araya gelen Başkan Uysal, daha sonra sınıfları ziyaret ederek, yeni öğretim yılına adım atan öğrencilerin heyecanını onlarla birlikte paylaştı.

        Yeni dönemin hayırlı uğurlu olmasını temenni eden Başkan Uysal, çocuklardan derslerine önem vermelerini istedi. Hayat boyu kitap okumanın ve öğrenmenin önemini vurgulayan Uysal, öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirerek, kendilerine yeni dönemde başarılar diledi. Uysal, okul yönetimi tarafından kendisine iletilen eksikliklerle ilgili yapılabilecekler konusunda da belediyenin ilgili müdürlerine talimat verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa