Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dursunbey Kaymakamlığına getirilen Emrullah Temizkan, görevine başladı.

        İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan kararnamesonrası,Ordu Kabataş ilçesinden Dursunbey Kaymakamlığına atanan Emrullah Temizkan görevine başladı. İlk resmi programına 20182019 eğitim öğretim yılı için Sebahattin Göndür İlkokulundan düzenlenen İlköğretim Haftası törenleri ile katılan Emrullah Temizkan, samimiyeti ve diyalogları ile dikkatleri üzerine çekti.

        Emrullah Temizkan kimdir?

        Kaymakam Emrullah Temizkan 1984 yılında Bingöl'de doğdu. İlk ve orta öğrenimini İstanbul'da, lise eğitimini Bingöl'de tamamladı. 2007 yılında Marmara Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesinden mezun oldu. Bir süre Sosyal Güvenlik Kurumunda uzman yardımcılığı görevini yaptıktan sonra 2010 yılında Mardin Kaymakam Adayı olarak göreve başladı. Bir yıl süreyle Fransa'da Sorbonne Üniversitesinde dil eğitimi gördü. Temizkan evli ve iki çocuk babası.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa