Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Darülaceze Buluşmaları'na katıldı. Başkan Yılmaz Darülaceze Başkanı Hamza Cebeci ile birlikte, kurum sakinlerini ziyaret etti.

        Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Darülaceze Başkanı Hamza Cebeci'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hayri Baraçlı'nın konuşmacı olarak katıldığı Darülaceze Buluşmalarına katıldı. Başkan Yücel Yılmaz, programın ardından Başkan Hamza Cebeci ve yönetimi ile birlikte Darülaceze’nin birimlerini ziyaret ederek, kurum sakinleri ile bir araya geldi.

        Ziyarette Darülaceze Başkanı Hamza Cebeci, göreve geldiği 3 yıllık süreç içinde kurum içinde yapılan gerek mimari yenileme gerekse hizmet anlamındaki çalışmalar ve üretilen projeler hakkında bilgiler verirken Başkan Yücel Yılmaz ise "Gördüm ki Darülaceze sakinleri kendilerine sunulan hizmetten oldukça memnun ve huzur içinde. Bu nedenle ecdadımıza, bugüne kadar emeği geçen yöneticilerimize ve bu güzel ve hayırlı hizmet bayrağı devralan Başkan Hamza Cebeci ve yönetimine teşekkür ediyorum" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa