Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balıkesir Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız yeni öğretim yılı öncesi mesleki çalışmaları ve yeni öğretim yılı hazırlıklarını okullarda yerinde inceliyor

        Balıkesir İl Millî Eğitim Müdürü Yakup Yıldız "20182019 EğitimÖğretim Yılı öncesi Mehmet Akif Ersoy İlkokulunda öğretmenlerle bir araya geldi.

        20182019 EğitimÖğretim Yılı Mesleki Çalışmalar Programı kapsamında öğretmenlerle bir araya gelen Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, “20182019 EğitimÖğretim Yılı Mesleki çalışmalar kapsamında Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ve Mehmet Akif Ersoy orta okulumuzun siz değerli öğretmenleriyle bir arada olduğum için mutluyum. Öncelikle yeni eğitimöğretim yılında her şeyin gönlünüzce olması dileklerimle 20182019 eğitimöğretim yılının hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bugün burada iki okul birlikteyiz. İnşallah bu güzel birlikteliği hep devam ettiririz ve bu güzel birliktelik şehrimizin ruhunu da yansır. Biz büyük bir aileyiz Böyle kalabalık bir grup içerisinde elbette farklılıklarımız olacaktır; ama hepimizin ortak bir noktası var: o da eğitim ve öğrencilerimiz. Yüreğimizdeki heyecanı çocuklarımızın yüreklerindeki heyecanla birleştirerek birlikte çok daha güzel yarınlara ulaşacağımıza yürekten inanıyorum” dedi.

        Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Müdürü Nihat Gürgen tarafından öğretmenler adına Müdür Yıldız’a çiçek verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa