Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balıkesir Havran ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 96.yıl dönümü kutlamaları yapıldı.

        Kurtuluş etkinlikleri dahilinde Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy tebrikleri başkanlık makamında kabul etti. Belediye önünde başlayan kortej yürüyüşü Atatürk Anıtına kadar devam etti. Bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Kaymakam Şeref Aydın ve Belediye Başkanı Emin Ersoy Atatürk büstüne çelenk sunumu yaptılar. Programın ikinci bölümü Hamambaşı meydanında devam etti.

        Belediye Başkanı Emin Ersoy günün önemini belirten bir konuşma yaptı. Başkan Emin Ersoy “Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehitlerimiz rahmet ve şükranla anıyoruz” dedi. Kazakistan Halk Müziği ve Halk Dansları Gösterisi, Havran Belediyesi Halk Oyunları Gösterileri ilgiyle izlendi. Temsili Kurtuluş mizanseni gerçeğini aratmadı. Türk Bayrağını Havran Kaymakamına teslim eden kız çocuğunun elinden alan Kaymakam Şeref Aydın bayrağı öpüp alnına koydu. Kaymakam Aydın kız çocuğuna bir buket çiçek ve hediye takdim etti.

        Fotoğraf yarışmasında dereye girenlere ödüllerini Balıkesir AK Parti Milletvekili Mustafa Canbey, Kaymakam Şeref Aydın, Belediye Başkanı Emin Ersoy takdim etti. Protokol üyeleri Belediye tarafından sünnet yaptırılan çocuklar ile günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi. Resmi Kurum ve özel kuruluşların katıldığı resmi geçit töreni ile program sona erdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa