Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balıkesir'in Edremit ilçesinde düzenlenen 5. Mysia Uluslararası Havacılık Festivali'nde Türk Yıldızları'nın nefes kesen gösterisi, uçakların kokpitlerinden görüntülendi. Keskin manevraları ve havadaki disiplinleri ile dikkatleri çeken Türk Yıldızları, izleyenlerin başını döndürdü.

        Balıkesir'in Edremit ilçesinde Mysia Havacılık Festivali kapsamında 17 dakikalık nefesleri kesen bir gösteri uçuşuna imza atan Türk Yıldızları, izleyenlerden büyük beğeni topladı. Türk Yıldızları'nın Akçay gösterisinin kokpit görüntüleri de izleyenlerin nefeslerini kesti. Pilotların gösteri sırasında üstün pilotajları, disiplin ve eğitim çerçevesinde gerçekleştirdikleri hareketleri zaman zaman izleyenlerin yüreklerini ağızlarına getirdi. Yüzlerce kilometrelik hızda büyük bir ustalıkla manevralarını yapan Türk Yıldızları ekibinin kopkit kayıtlarında ortaya çıkan soğukkanlı hareketleri, milletin haklı gururu olduklarını bir kez daha kanıtladı. Yüzlerce kilometre hızla yapılan gösteride gökyüzünde neredeyse birbirlerine değme noktasına kadar gelen jetler, Türk pilotlarının üstün kabiliyetlerini gözler önüne serdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa