Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Burhaniye Körfez Roman Dayanışma Derneği yeni başkanı Selahattin Karataş ve dernek yönetim kurulu üyeleri belediyeyi ziyaret etti. Burhaniye Belediyesi Başkan Yardımcısı Cemal Akkılınç’ın makamında kabul ettiği dernek üyeleri ile görüş alışverişinde bulundular.

        Roman kültürünün, dünyanın her yerine yayılmış zengin ve renkli bir kültür olduğunu söyleyen ve Burhaniye’nin önemli bir Roman nüfusuna sahip olduğunu belirten Akkılınç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Konuklarına ikramlarda bulunan Akkılınç, “Bu zenginliği yaşatmak hepimizin görevi. Roman vatandaşlarımız, Türkiye mozaiğinin vazgeçilmez bir parçası. Biz de Burhaniye Belediyesi olarak her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz. Derneğin taleplerinin takipçisi olacağız” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa