Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karesi Belediyesi, ilçedeki okulları yeni eğitimöğretim dönemine hazır hale getirmek için tüm birimleriyle çalışıyor.

        "Okullar Hayat Olsun" projesiyle okulları yaşayan ve güvenli alanlar haline dönüştüren Karesi Belediyesi'nin öğrencilerin sağlıklı bir ortamda eğitim almaları için okullarda her dönem öncesinde yaptığı yenileme ve iyileştirme çalışmaları devam ediyor. Belediye, okulları yeni eğitimöğretim dönemine hazır hale getirmek için tüm birimleriyle çalışıyor.

        Karesi Belediyesi, yeni eğitimöğretim dönemi başlamadan okulların eksikleri gidermek için tadilat ve temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Belediye ekipleri son olarak Ece Amca İlkokulu ve Ercan Kıvrak İlkokulu'nda bahçe düzenlemesi; Şule Yüksel Şenler Kız İmam Hatip Anadolu Lisesi, Şehit Jandarma Teğmen Cengiz Evranos İlk ve Ortaokulu, Nuran Oğuz Anaokulu, Albay Tayyar Nuran Oğuz Ortaokulu, Deliktaş İlk ve Ortaokulu, Rahmi Kula Anadolu Lisesi'nde bina ve bahçe temizliği; Fatih İlkokulu'nda badana, Kayabey Şehit Ferruh Kulaoğlu Ortaokulu'nda bahçe duvarı boyama çalışması yapılırken, Fatma Emin Kutvar Anadolu Lisesi'nde ise yıpranan akrilik sahanın onarımını yaptı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa