Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bigadiç Belediyesinin 4 Eylül Kurtuluş etkinlikleri kapsamında gerçekleşen geleneksel 4.Sünnet şöleninde 37 çocuk erkekliğe ilk adımı attı.

        Bigadiç Belediyesi tarafından her yıl geleneksel hale getirilen 4. Sünnet Şöleninde 37 çocuk için kına gecesi yapıldı. Hasan Pekdemir Parkında başlayan mevlidi şerif ve yemek ikramının ardından, Milletvekili Belgin Gökçe Uygur'un katılımlarıyla takı törenini gerçekleştirildi.

        Başkan İsmail Avcu törende yaptığı konuşmada, "örf ve adetlerimiz neyse yapacağız ve bunları çocuklarımıza da yaşatacağız. Kurtuluşumuzu halkımızla doya doya yaşamamız lazım. Peygamber Efendimizin sünnetini yerine getiriyoruz. Şehitlerimizin ruhuna uygun bir program tertipledik. Ülkemizin kıymetini bilelim. Allah bu mutluluğumuzu, birliğimizi daim etsin. Sünnet olan çoçuklarımızın ailelerine Allah daha nice mürvetlerini göstermeyi nasip etsin." diye konuştu.

        Sünnet şöleninde Kazakistan Halk Dansları ekipleri dans gösterisi yaptı. Belediye Başkanı İsmail Avcu'nun eşi Alime Avcu, sünnet çocuklarının ellerine kına yaktı. Geceye katılanlara belediye tarafından Osmanlı şerbeti, dondurma, çerez ve macun şeker ikramlarında bulunuldu. Sünnet çocukları ve aileleri doyasıya eğlendiler. Sünnet şöleni geleneksel hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

        Sünnet şölenine Bigadiç Kaymakamı Altuğ Çağlar, Balıkesir AK Parti İl Başkanı Hasan Demiraslan, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Balıkesir AK Parti milletvekilleri Belgin Gökçe Uygur, Pakize Mutlu Aydemir, Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu, protokol üyeleri, siyasiler, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa