Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erdek'te İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Montessori Eğitmen Eğitimi” kursu başladı.

        Güney Marmara Kalkınma Ajansı tarafından, 2018 yılı 2.Dönem Teknik Destek Programı kapsamında başarılı bulunup desteklenen “Montessori Eğitmen Eğitimi Projesi” çerçevesinde düzenlenen eğitim faaliyetleri başladı. Eğitimler 18 Eylül Ortaokulunda gerçekleştiriliyor.

        İlçe Milli Eğitim Müdürü Erbil Camgöz, “Montessori Eğitmen Eğitimi Projemizin eğitim faaliyetine ilçe merkezinde yer alan okullarımızda görev yapan 10 okul öncesi öğretmenimiz katılıyor. Haftada 6 gün, 42 saat sürecek olan eğitim gerçekleştiriliyor. Eğitim faaliyeti Prof. Dr. Yasemin Aydoğan ve Gülsüm Ferde Güzelhan tarafından yüz yüze eğitim ve atölye çalışmaları şeklinde yapılıyor. Eğitim sonunda katılımcılara ‘Montessori Uygulayıcısı Sertifikası’ verilecek. Müdür Camgöz, "Fakat biz kurum olarak proje bittikten sonra da bünyemizde açacağımız kurslarla isteyen tüm öğretmenlerimizin bu eğitimi almasını sağlayacağız. Eğitimi veren akademisyenlerimize ve eğitime katılan öğretmenlerimize başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa