Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BALIKESİR'in Sındırgı ilçesinde düzenlenen '20'nci Yağcıbedir Halı, Kültür ve Sanat Festivali'nde, 'Hint kınası' olarak bilinen katre-i henna standı açıldı. Kadınların büyük ilgi gösterdiği stantta kınadan şekiller yapıldı. 

        Sındırgı'da, bu yıl 20'ncisi düzenlenen 'Yağcıbedir Halı, Kültür ve Sanat Festivali'nde renkli görüntüler ortaya çıktı. Festivale katılan katre-i henna sanatçısı Nur Sema Cansoy'un (43) standına kadınlar, yoğun ilgi gösterdi. Cansoy, sosyal medyadan öğrendiği Hint kınası kültürünü kendi çizim sanatıyla birleştirdiğini söyledi. Son yıllarda moda olan katre-i henna ile geçimini sağladığını dile getiren Cansoy, "Sosyal medya aracılığı ile sanatımı tanıtmaya başladım. Bu sayede belediyeler artık beni festival ve etkinliklere davet etmeye başladılar. Buraya da belediyenin davetlisi olarak geldim. Kadınlar özellikle bu sanata büyük ilgi gösteriyor. Sındırgı´da gördüğüm ilgiden memnunum" dedi. Standa gelen kadınların ellerine kınadan şekiller yapıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa