Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, hafta sonunda vatandaşlar ile buluştu.

        Başkan Yılmaz Toygar Mahallesi'ndeki kıraathaneler ve Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü'nü ziyaret etti. Ziyaret sırasında Başkan Yılmaz, vatandaşların talepleri doğrultusunda çalışmalara yön verdiklerini ifade ederek, "Biz hemşehrilerimizle birlikte olmaya önem veriyoruz. Karşılıklı fikir alış verişleri şeklinde gerçekleşen bu buluşmalar sayesinde ilçemize en güzel hizmetleri sunuyoruz" dedi.

        "Hedefimiz mahallelerin kalkınması"

        Ortak akıl anlayışını canlı tutarak Karesi'nin kalkınması ve büyümesi noktasında çaba sarf ettiklerini vurgulayan Başkan Yılmaz, "Karesi Belediyesi olarak hizmet götürmediğimiz tek bir mahallemiz kalmadı, her cadde ve sokakta bizim imzamız var. Mahallelerimizin refahını artırmak, hemşerilerimizin huzur ve güveni için elimizden geleni bugüne kadar yaptık, bundan sonra da aynı özeni göstereceğiz. Hepimizin tek gayesi var, o da tüm ihtiyaçları karşılanmış, geleceğe umutla bakan güven ve huzurun kenti Karesi" açıklamasında bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa