Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balıkesirspor Baltok Teknik Direktörü Giray Bulak, Eskişehirspor maçında alınan beraberliğin motaivasyon eksikliği olarak Osmanlıspor maçına da yansıdığını ifade ederek, Elazığspor maçında bunları telafi etmek istediklerini söyledi.

        Balıkesirspor Baltok Teknik Direktörü Giray Bulak, Spor Toto 1. Lig'in 4. haftasında karşı karşıya gelecekleri Elazığspor maçı hakkında açıklamalarda bulundu. Ligde istemedikleri sonuçlar aldıklarını belirten Bulak, "Maalesef taraftarımızı üzdük. Ama takımımızın genel yapısını, genel oyun anlayışımızı ve bu sonuçları telafi edeceğimizi de biliyoruz. Birkaç sapmamız oldu. Bunu puansal anlamda tamamlamaya çalıştığımızda, bu bize maalesef olumsuz yansıdı. Sıkı bir deplasman var, Elazığspor’la oynayacağız. Elazığspor’un nasıl oynadığını ve kendimizi de biliyoruz. Artık telafi etmenin de zamanı geldi. İnşallah iyi oynayıp bu maçı kazanacağız. Şu an eksiğimiz yok. Moral motivasyonumuz Eskişehirspor maçında çok bozulmuştu, Osmanlıspor maçına yansıdı. Ama bunları geçmek durumundayız ve toparlanmak zorundayız. Bu hafta bunların çalışmasını yaptık. İnşallah sahaya olumlu yansıyacak" şeklinde konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa