Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Zafer Bayramı kutlamaları tüm Türkiye’de olduğu gibi Dursunbey'de de resmi törenle kutlandı.

        Dursunbey’de saat 11.00’da başlayan 30 Ağustos Bayramı kutlamaları Atatürk büstüne resmi kurumların çelenklerinin konulması ile başladı. Sade bir törenle geçen kutlamalara Dursunbey Kaymakam vekili Altıeylül Kaymakamı Dr. Oktay Kaya, Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Garnizon Komutan vekili Orhan Karaaslan, Jandarma Alay Komutanı Mehmet Emin Turhan, siyasi partilerin temsilcileri, gaziler ile çeşitli kurum ve kuruluşların yöneticileri katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Atatürk anıtı önüne çelenkler konulurken, törende günün anlam ve önemini belirten konuşma Garnizon Komutan vekili Orhan Karaaslan tarafından yapıldı.

        Konuşmaların ardından çeşitli okullardan öğrencilerşiirler okurken tören okunan bu şiirlerin ardından son buldu. Törenin ardından Kaymakam, Belediye Başkanı ve Garnizon Komutanı katılımcılar ile bayramlaştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa