Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Altıeylül Belediyesi Sütlüce mahallesinde seyir teraslı oyun parkı yapıyor.

        Sütlüce mahallesinde yapımı devam eden parkta oturan vatandaşlar Balıkesir’i kuş bakışı seyrederken, çocuklar da oyun parkında güven içinde vakit geçirecek.

        Altıeylül Belediyesi ilçedeki mevcut alanları vatandaşın kullanımına park olarak sunuyor. 2. Yırcalı sokakta yapımı devam eden park, 500 m2 yeşil alan ve 100 m2 çocuk oyun alanı ile toplam 900 m2 alana sahip. Eğimli bir arazi üzerinde inşa edilen park, alışılmışın dışındaki tasarımı ile dikkat çekerken, engelli vatandaşların rahatça hareket edebilecekleri şekilde projelendirildi. Seyir terası konseptinde yapılan parkta ebeveynler Balıkesir’i kuşbakışı seyrederken, çocuk oyun gurubunda oynayan çocuklarını da rahatça görebilecekler. Sütlüce mahallesi sakinlerinin kısa zamanda kullanımına sunulacak olan parkta 6 adet çatılı piknik masası da bulunacak.

        Altıeylül Belediyesi bir sonraki oyun parkını Gümüşçeşme mahallesinde yapacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa