Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Altıeylül Belediyesi ilçe sınırları içinde bulunan Avukatlar caddesinde bulunan çöp konteynerlerini, bordürleri boyayarak renklendirdi.

        Altıeylül Belediyesi Avukatlar Caddesinde asfalt ve kaldırım yenileme çalışmaları yapılması ardından, konteyner, trafo ve bordürlerin boyanmasıyla cadde yeni yüzüne kavuştu.

        Çalışmalar sonrası açıklama yapan Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, “Altıeylül’ümüz için çalışmalara aralıksız olarak devam ediyoruz. Avukatlar caddesinde yapılan asfalt ve kaldırım yenileme çalışmaları yanı sıra cadde üzerine 25 adet 800 litrelik ayak basma ile açılan konteyner konuldu. Cadde de yenileme çalışmalarında diğer kurumlar da kendilerine ait kabloları yer altına taşıyarak, caddeye estetik dokunuş için imkan oluşturdular. Altıeylül Belediyesi olarak biz de estetik dokunuşu gerçekleştirdik. Bu projemizde geleceğimizin teminatı çocuklarımızın dikkatini çevre bilincine çekmek istedik. Avukatlar Caddemizde başlanan proje ile cadde ve sokaklarda sanatsal etki oluşturacak masal kahramanları, hayvan figürleri, renkli çiçekler, Balıkesir’e ait objelerle yapılacak boyamalarla çocuklarımızın ilgilerini çekerek çevre bilincini artırmayı hedefliyoruz. Vatandaşlarımızın beğenisine sunduğumuz Avukatlar caddesi yeni yüzü ile özellikle çocuklarımızın ilgi odağı olmaya devam ediyor. Çevre bilincinin yerleştirilmesi amacına ulaşma beklentimiz bu durumda daha da artıyor. Avukatlar caddesinin ardından projemiz Savaştepe caddesinde de devam ediyor. Sırasıyla Altıeylül’de tüm caddeler bu şekilde renklenecek” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa