Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balıkesir'in Gönen ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

        Edinilen bilgiye göre, GönenBiga karayolunda meydana gelen kazada, Faruk Çanakçı'nın kullandığı 10 CDF 32 plakalı motosiklet Gönen istikametinden Biga istikametine giderken direksiyon hakimiyetini kaybederek yan yattı ve sürüklenerek yolun solundaki şarampole uçtu. Aynı istikametine gitmekte olan Özgür Akduman hakimiyetindeki 10 TB 408 plakalı kamyon da motosiklete çarpmamak için fren yaptı, ancak hakimiyetini kaybederek yolun sağındaki şarampole uçtu.

        Kaza sonucu motosiklette yolcu olarak bulunan Gökhan Göl ve kamyon sürücüsü Özgür Akduman yaralanarak Gönen Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Motosiklet sürücüsü Faruk Çanakçı ise sevk edildiği Bandırma Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti. Kaza ile ilgili Gönen Cumhuriyet Savcılığı tahkikat başlattı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa