Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BALIKESİR'in Ayvalık ilçesinde sahne alan ünlü sanatçı Koray Avcı, şarkılarını Ayvalıkgücü Belediyespor'a destek için seslendirdi. 

        Ayvalık Belediyesi´ne ait Açık Hava Tiyatrosu´nda dün gece gerçekleşen konserde Ayvalıkgücü Belediyespor Kulüp Başkanı Güngör Sezer, kırmızı-beyazlı kulübün yöneticileri, teknik heyet ve sporcular da yaklaşık 5 bin kişilik seyircinin arasında yer aldı. Eski ve yeni şarkılarıyla izleyenlere unutulmaz bir gece yaşatan Koray Avcı yaklaşık 3 saat süresince sahnede kaldı. Açık Hava Tiyatrosu´nu dolduran binlerce hayranıyla şarkı aralarında esprili sohbetler etmeyi de ihmal etmeye Koray Avcı, Bölgesel Amatör Lig´de top koşturan Ayvalıkgücü Belediyespor´un yeniden profesyonel lige çıkacağına inandığını söyledi.

        Konser sonunda ayakta alkışlanan Avcı´nın özellikle son albümü Senin İçin Değer´de yer alan parçalarını ise Ayvalıklı hayranlarıyla birlikte seslendirdi.

         

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa