Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kurban Bayramı tatili için deniz otobüsü ile İstanbul'dan Güney Marmara sahillerine ve Ege'ye gitmek isteyen tatilciler Balıkesir'in Bandırma ilçesinde yoğunluk oluşturdu.

        9 günlük bayram tatilini değerlendirmek isteyen İstanbulluların adresi Güney Marmara sahilleri oldu. İstanbul Deniz Otobüslerine ait deniz otobüsleri ve feribotlarla Bandırma, Erdek, Avşa ve Marmara Adaları ile Ege sahillerine gitmek isteyen çok sayıda tatilci İDO'nun Bandırma İskelesinde uzun kuyruklara neden oldu.

        İDO'nun İstanbulYenikapı ve BalıkesirBandırma arasında düzenlediği seferler ile yolculuklarına başlayan tatilciler, normal zamanda günde 4 kez yapılan seferlerin 8 sefere çıkarılması ile deniz yolunu tercih etti. Feribotların her seferde Bandırma'ya yüzlerce yolcu ve araç taşımasına rağmen kent içi trafiğinde yoğunluk oluştu.

        Bayram tatili nedeniyle oluşan yoğunluğa en çok sevinenler de taksiciler oldu. İDO İskelesi çevresinde müşteri kapma telaşına düşen taksiciler son günlerde yaşanan durgunluğun ardından adeta erken bayram yaptı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa