Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Altıeylül Kaymakamlığı ile Altıeylül Belediyesi tarafından gerçekleştirilen etkinlikler ile Kur’an kursuna giden öğrenciler için, futbol turnuvası düzenlendi.

        ‘’Yaz Kuran Kurslarında Spor Yapıyoruz’’projesi kapsamında Altıeylül Kaymakamlığı, Altıeylül Belediyesi, Altıeylül Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüz ile Altıeylül İlçe Müftülüğü ortaklığında cami ve Kur’an kursuna giden çocuklara futbol turnuvası düzenlendi.

        Turnuva öncesi Kur’an kursuna giden öğrenciler etkinlikte önce halat çekme, sandalye kapmaca ve denge oyunları gibi çeşitli oyunlarla küçük büyük herkes gönüllerince eğlendi. Daha sonra öğrenciler, futbol turnuvası için ter döktü. Futbol turnuvasına katılan cami ve Kur’an kursu öğrencilerine, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, Altıeylül Belediye Başkan Yardımcısı Fikrettin Kocaman ve İlçe Müftüsü İbrahim Türedioğlu’nun katılımıyla madalya ve kupaları takdim edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa