Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde son günlerde çoğalan kazalar sebebiyle Sındırgı Belediyesi ve müteahhit firmalar işbirliği ile Cumhuriyet Meydanı'nda Mevlidi Şerif okutularak, 5 bin kişilik pilavayran hayrı yapıldı.

        Sındırgı’da son bir hafta içinde yaşanan trafik ve iş kazalarında 5 kişinin yaşamını yitirmesi, kayıp olaylarının artması ilçe halkını endişeye sevk etti. İlçede son bir hafta içerisinde üç kişi trafik kazasında, iki kişi de yol çalışmaları sırasında yaşamını yitirmiş, bunun yanı sıra 4 yaşında bir çocuğun kayboluşunun ardından bulunması ise ilçe halkını sevindirmişti. Sındırgı Belediyesi, kazalarda yaşamını yitirenler ve bir daha kazaların yaşanmaması adına Cumhuriyet Meydanı'nda Mevlidi Şerif okuttu. Okunan mevlid sonrasında kazaların önlenmesi, ülkenin geleceği, tüm şehitler ve ebediyete intikal edenler için dualar edildi. Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, "Bir şeyler yapalım ki, üzerimizde bir nazar mı vardır? Bir kem göz mü vardır; yani eğer kem göz varsa Allah o kem gözleri ırak eylesin. Bizler üzerimize düşen görevi bir kan akıtarak yerine getirelim istedik" dedi.

        Programa Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Atla, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Ergin, daire amirleri, belediye personeli, müteahhit firmaların yetkilileri ve vatandaşlar katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa