Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Türkiye’de ekonomik kriz çıkartılmak için yapılan baskı ve saldırılara karşı açıklama yaptı. Başkan Zekai Kafaoğlu son günlerde Türkiye’ye dolar ve döviz üzerinden meydan okuyanlar olduğunu ifade ederek “Sizin dolarınız varsa bizim de inancımız, imanımız, halkımız ve Türk Liramız var”dedi.

        Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu Doların veya Avro’nun ne kadar yükselirse yükselsin bu tür oyunlarla Türk milletini dize getiremeyeceklerini ifade ederek “Bu bir ekonomik savaştır. Ülkemiz üzerinde oynanmak isteyen oyunlara fırsat vermeyeceğiz. Dik durmaya, devletimizin ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın her zaman yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz. Ne yaparlarsa yapsınlar Türk milleti nasıl 15 Temmuz’da hainlere geçit vermediyse, ekonomik savaşa karşı da dik duracak ve Türk lirasına sahip çıkacaktır. Ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar bayrağımızı indiremeyecekler, ezanımızı dindiremeyecekler, vatanımızı bölüp parçalayamayacaklardır. Sizin dolarınız varsa bizim de inancımız, imanımız, halkımız ve Türk Liramız var. Yerli ve milli olan tüm değerlere sahip çıkacağız. 81 milyon vatandaşımızla birlikte gelen tüm saldırılara püskürtecek güçteyiz. Bu millete kimse diz çöktüremeyecektir. Türkiye bu süreçten daha da güçlenerek çıkacaktır. Türk milletini birlik ve beraberliğe davet ediyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa