Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balıkesir’in Edremit ilçesinde yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle vatandaşların bayram tatilini huzur içinde geçirmelerini sağlamak amacıyla Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı başkanlığında ilgili ilgili kurum ve kuruluş müdürlerinin katılımıyla bayram tedbirleri toplantısı gerçekleştirildi.

        Kaymakamlık makamında düzenlenen toplantıda Kurban Bayramı öncesi ve bayram süresince alınacak önlemler ele alındı. Kurban Bayramı’nda vatandaşların sorun yaşamaması için kurban satış ve kesim yerlerinin insan, hayvan ve çevre sağlığı yönünden uygun hale getirilmelerinin sağlanması, denetimlerinin yapılması, iş yerlerinin gıda yönünden denetlenmesi, sağlık bakımından gerekli tedbirlerin alınması, turizm beldelerimizi ziyarete gelen tatilcilerin rahat bir şekilde tatillerini geçirebilmeleri için asayiş kontrollerinin arttırılması, yollarda trafik tedbirlerinin ve denetimlerinin artırılması, elektrik kesintileriyle ilgili önlemlerin alınması gibi kararlar alındı.

        Gerçekleştirilen toplantıya; Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, Edremit Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ertaş, İlçe Jandarma Komutanı Özkan Kavak, İlçe Emniyet Müdürü Zafer Sönmez, Körfez Koordinasyon Daire Başkanı Fatih Aka, İlçe Yazı işleri Müdürü Nurşen Salman, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Recep Özbudak, İlçe Sağlık Müdürü Dr. İbrahim Burak Can, Akçay Turizm Danışma Bürosu Müdür V. Mehmet Akpınar ve Milli Parklar Mühendisi Yasir Özerhan katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa